29
do, juli

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

026 Arnhem Sport- Zaterdag 21 september vindt de jaarlijkse “Airborne-wedstrijd” plaats.  Sinds 2007 eert Vitesse, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen die tijdens de Slag om Arnhem vochten. Het is een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek. 

Vitesse - Fortuna Sittard is de Airborne wedstrijd
Dit jaar is de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op zaterdag 21 september de traditionele Airborne. Zoals voorgaande jaren zullen er ook dit keer weer een speciaal wedstrijdshirt, doedelzakspelers, abseilers, en natuurlijk de veteranen aanwezig zijn. De diverse sfeeracties staan in het teken om in GelreDome om de veteranen te voor hun bewezen diensten te eren.

Speciaal actietarief
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum is er een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard op zaterdag 21 september. Vanaf €7,50 (kinderen t/m 16 jaar €3,75). De kaartprijzen zijn voor alle tribunes gelijk. Het actietarief is een verwijzing naar het getal 75. Precies 75 jaar geleden vond de Slag om Arnhem plaats.

 

Vitamines & Supplementen r

Advertentie

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.